جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۴
شهدای خدمت، الگوی خدمت صادقانه به جامعه اسلامی هستند

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده با گرامیداشت سالروز شهادت شهدای خدمت، گفت: شهدای خدمت با عملکرد و اخلاص خود الگوی روشنی از خدمت صادقانه به مردم و جامعه اسلامی ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده امروز در خطبه‌های نماز جمعه بندرعباس، با اشاره به سالروز شهادت شهدای خدمت از جمله شهید رئیسی، اظهار داشت: شهدای خدمت نقش بسیار موثری در جامعه‌ی اسلامی داشتند، خدمت صادقانه را معنا کردند و الگوی موثری از آن را به جامعه معرفی کردند.

وی با اشاره به اهمیت الگوگیری از منش خدمت صادقاته، تصریح کرد: همه ما باید این مسیر را دنبال کنیم.

وی تصریح کرد: به تعبیر رهبر شهید انقلاب، خدمت به انقلاب اسلامی و مردم یک افتخار محسوب می‌شود و ما همیشه خود را بدهکار انقلاب می‌دانیم.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با ذکر این نکته که گفتمان ازدواج آسان باید توسط نخبگان ترویج شود، بیان کرد: مسئولان و مردم باید تلاش کنند که موانع ازدواج آسان از سر راه برداشته شود که عمده این موانع به تعبیر امام شهید ما موانع فرهنگی است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، خاطرنشان کرد: فخرفروشی‌ها، چشم و هم چشمی‌ها، تجمل‌گرایی‌ها و مال‌اندوزی و تکاثرها از جمله موانع فرهنگی است که مانع ازدواج آسان است.

وی، ضمن تاکید بر مدیریت مصرف در حوزه‌های مختلف، تشریح کرد: با توجه به قرار گرفتن در آستانه فصل تابستان اهمیت مدیریت مصرف برق دو چندان می‌شود. در صورت همکاری مصرف‌کنندگان می توان این تابستان را نیز به خوبی مدیریت کرد.

امام جمعه بندرعباس گفت: خاموش کردن روشنایی و سیستم‌های سرمایشی اضافی در فصل تابستان بسیار می‌تواند موثر باشد به نحوی که میزان قطعی‌ها و خاموشی‌ها را حداقل برساند.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده ضمن تاکید بر لزوم برقراری عدالت در قطعی‌های برق، خاطرنشان کرد: اینگونه نباشد که در اوج گرمای هر روز فقط برق محلات خاصی برود بلکه برق باید به صورت متغیر و چرخشی برق محلات و با در نظر گرفتن شرایط گرمای طاقت‌فرسا مدیریت شود.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان، با اشاره به انجام بازدیدهای متعدد از پمپ بنزین‌های سطح استان هرمزگان، یادآور شد: همواره شاهد صف‌های طولانی بنزین در سطح استان هرمزگان به خصوص شهر بندرعباس هستیم که باعث بروز چالش‌های متعددی برای مردم و شهروندان شده است.

حجت الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده با بیان اینکه حل چالش سوخت نیازمند اتخاذ تصمیمات چند بُعدی و همکاری مردم است، تشریح کرد: باید در بحث توزیع بنزین شاهد مدیریت و نظارت دقیق‌تری باشیم چراکه بخشی از چرخه توزیع بنزین با عدم رعایت قوانین و مقررات باعث آسیب‌زدن به مردم شده است.

وی اظهار کرد: اگر این رویه ادامه پیدا کند، باعث می‌شود که سوداگران بیشتری برای دریافت بنزین و فروش به قیمت بالاتر، ترغیب شوند. با توجه به اینکه این چالش بیشتر دامن‌گیر استان‌های مرزی کشور است، لذا باید مسئولین این استان‌ها به ویژه استانداران برای تصمیم‌سازی در سطوح ملی با جدیت تلاش کنند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha